Siirtokuva Oy - Suomen johtava DTF-tulostuksen asiantuntija

Me Siirtokuvalla keskitämme kaiken osaamisemme DTF-tulostustekniikkaan ja olemmekin ainoa yritys Suomessa, joka on erikoistunut yksinomaan tähän menetelmään. Seuraamme jatkuvasti alan kehittymistä ja teemme aktiivisesti töitä pysyäksemme sen edelläkävijöinä. Tämä antaa mahdollisuuden tarjota parasta osaamista asiakkaillemme ja meille on tärkeää, että omistautumisemme DTF-tulostukseen näkyy myös tietämyksessämme sekä palvelussamme.

Prässäysvalmiiden siirtokuvien valmistus on ydintoimintaamme. Olemme nopea ja joustava siirtokuvakumppani ja toimitusaikamme on n. 1-2 arkipäivää. Parhaimmillaan saat tilauksesi postissa jo seuraavaksi päiväksi. Myös siirtokuvien noutaminen on mahdollista. Tuotantomme ja toimistomme sijaitsee Tampereen Multisillassa.

Siirtokuvatuotannon lisäksi toimimme DTF-tulostimien ja tulostusmateriaalien maahantuojana. Myymämme laitteet ovat varmatoimisia ja korkealaatuisia, ammattikäyttöön tarkoitettuja rullatulostimia. Käytämme omassa tuotannossamme samoja tulostimia ja materiaaleja, joita myymme asiakkaillemme. Haluamme tarjota vain parasta ja olemmekin tehneet tarkkaa tutkimustyötä löytääksemme laadukkaimmat mahdolliset liimajauheet, musteet ja kalvot.

Palveluihimme kuuluu olennaisena osana myös koneiden huolto ja tavoitteenamme on tarjota asiakkaalle mahdollisimman joustava kumppanuus. Jos laitteiden kanssa ilmenee ongelmia, on meidän tehtävämme varmistaa tuotantonne jatkuvuus. Tarvittavat huollot ja korjaukset teemme ammattitaitoisesti vuosien kokemuksella.

tech
Siirtokuva.fi
Siirtokuva Oy
Perkkoonkatu 9
FI-33850, Tampere
FINLAND
puh. 0400 242 813
info@siirtokuva.fi
Y-tunnus: 3193468-2